Burgare på VegMe formbar färs!

Jag hade ingen aning att VegMe hade en formbar färs förens jag hittade den i butiken!

Färsen liknar väldigt mycket deras vanliga färs(som förväntat), och den ligger i kyldisken lik Naturlis färs. I konsistensen är den väldigt lik Anammas formbara när man arbetar med den. Jag kände personligen att det behövdes en hel del krydda för att få en bra smak i den, men färsen i sig har ingen direkt smak till skillnad från Naturlis, som har en väldigt distinkt smak även om jag gillar den.

Den kändes väldigt mjuk innan man la den i pannan, och då fick den en väldigt fin yta! Har inte masterat konsten av att steka någon annan formbar färs än, den brukar bara ramla isär och jag slänger in den i ugnen istället, men den här håll ihop otroligt bra när den legat i pannan en liten stund.

Smaken blev liiite meh, jag borde haft i mer kryddor. Det blev även bara 3st burgare på ett paket färs, jag vet inte när jag någonsin skulle bara vilja få 3 stycken.

Men ändå helt klart värt att testa!

20180923_184929
20180923_191607
20180923_192121
20180923_192246

Smaken blev liiite meh, jag borde haft i mer kryddor. Det blev även bara 3st burgare på ett paket färs, jag vet inte när jag någonsin skulle bara vilja få 3 stycken.

Men ändå helt klart värt att testa!

Lämna ett svar